Reklame:

Tre vanvidsbilister dømt: Hos én kunne bilen ikke konfiskeres

Tre mænd er ved Retten i Holstebro i hver deres sag om vanvidskørsel. I et tilfælde kunne staten ikke snuppe bilen.

En 46-årig mand kunne ikke forstå, at han havde kørt så hurtigt. Men anklageren mener ikke, at fotovognen lyver. På Viborgvej ved Skave var manden i marts blevet målt til at køre 176 km/t. Det koster ham nu både kørekort og bil. Han skal desuden tilbringe 20 dage bag tremmer.

Og det er helt efter reglerne, siger anklageren i sagen til Dagbladet Holstebro-Struer. Den 48-årige har udbedt sig betænkningstid, i forhold til om han vil anke dommen. Han er dog ikke den eneste som på det seneste har været en tur gennem byretssystemet i Holstebro for vanvidskørsel på det seneste.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


En 32-årig udlænding var så fuld, at han ikke skulle have sat sig bag rattet. Promillen var over 3,0. Køreturen endte da også i et uheld der smadrede bilen, så der var ikke meget at konfiskere efterfølgende. Dumheden har byretten takseret til 3,5 år uden kørekort.

Tredje synder er også en udlænding med procenter i blodet. Promillen var dog ikke helt så høj. Men over 2 har den været. For manden har fået frakendt retten til at køre bil i Danmark, og så skal han 20 dage i fængsel. Når straffen er udstået, siger en udvisningsdom, at han skal forlade landet, og at han ikke må vende tilbage.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?