Teenagere stak af fra politiet i stjålet firehjulstrækker

De tre drenge - to på 13 og en på 16 - havde heldet med sig, da en politibil kørte fast på en mark
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

De tre drenge – to på 13 og en på 16 – havde heldet med sig, da en politibil kørte fast på en mark


Flere billeder: presse-fotos.dk

Det gik stærkt, da politiet natten til mandag forsøgte at stoppe en stjålet firehjulstrækker. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det blev til en biljagt ved Holeby på Lolland omkring kl. 02 om natten. Alt sammen fordi de tre drenge forinden havde stjålet den bil, de kørte rundt i. Det hele begyndte dog først for alvor, da drenge blev opdaget i at lyse ind i en anden bil på Højbygårdsvej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her råbte en mand ad dem, men det lykkedes drengene at stikke af. En patrulje fik efterfølgende øje på drengene, som gassede bilen op. Herefter forfulgte politiet dem med høj fart over en strækning på seks kilometer.

På et tidspunkt fortsatte firehjulstrækker køreturen ind over en mark, hvilket patruljebilen også gjorde. Sidstnævnte kom dog ikke langt, da bilen endte med at sidde fast.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det fortæller efterforskningsleder ved Nakskov Politi Kim Brønnum til EB.dk.

Stadig ved at opgøre sigtelser
Drengene fortsatte videre ud på noget motorvej, mens politibilen efterfølgende måtte have hjælp til at komme fri. Først da politiet fik lukket Guldborgssund-tunnelen, som drengene havde kurs mod, lykkedes det at få dem bragt til standsning.

Drengene blev efterfølgende anholdt, og der blev taget kontakt til den institution, hvor drengene bor. Bilens fører, den 16-årige, er efterfølgende blevet sigtet for brugstyveri og kørsel uden førerret.

Politiet er ved at opgøre, hvor meget yderligere han kan sigtes for.

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk