Tændte cigaret – så eksploderede Carls bil: ‘Jeg er heldig at være i live’

Smøgtrang havde nær kostet en britisk bilist livet – gas fra duftspray fik hans bil til at eksplodere

En engelsk bilist fik sig en grum juleoverraskelse, da han ville tænde en cigaret i sin Seat Leon. Bilen, der var fyldt med gas-arten fra en duft-frisk-spray, eksploderede simpelthen.

Nu står bilisten, Carl Fisher, 29, frem i de britiske medier. For selvom han slap med livet i behold, kostede ulykken ham nogle alvorlige forbrændinger på kroppen.

– Jeg kan husket trykket, da det hele eksploderede og lyste op for øjenene af mig, har Carl Fisher fortalt avisen The Sun.

Fisher siger, at han efter at have sprayet det ‘duftfriskede’ middel ud i bilens kabine kørte i højest ti minutter, inden han bestemte sig for at tænde en cigaret. Det skulle han bare ikke have gjort.

Flammen fra Carl Fishers lighter antændte nemlig ikke kun smøgen men hele bilen, der stadig var fyldt med gasarten fra spraydåsen.

Ifølge øjenvidner gav det efterfølgende et ordentligt brag, der ikke bare ødelagde bilen men også flere butiksruder.

Trods forbrændingerne er Carl Fisher da også lykkelig for at være sluppet nådigt fra ulykken, som hans smøgtrang udløste.

– Når jeg ser skaderne på min bil, kan jeg ikke tro, at jeg slap levende fra det. Jeg kørte bogstavelig talt rundt i en armerede bombe uden at vide det, uddyber han overfor den britiske avis.

Også politiet, der blev kaldt ud til ulykkesstedet, finder det usandsynlig heldigt, at der ikke skete mere.

Selv har Carl Fisher droppet enhver tanke om ‘duft’ på spray fremover.

– I fremtiden holder jeg mig til et dinglende wunderbaum fra bakspejlet, fortalte han de britiske medier.


Reklame: