Tændt bagrudevisker blev dyr fornøjelse for biliist

Foto: Rigspolitiet

Onsdag nat mødte en patrulje fra Østjyllands Politi en bil med bagrudeviskeren tændt – altså i totalt tørvejr. Det blev en dyr fornøjelse for bilisten.

Det syntes betjentene var underligt, derfor fik de vinket bilen ind til siden. Og her gik bilisten straks til bekendelse. Han havde ikke noget kørekort, og bilen havde han desuden stjålet fra en ven.

Derfor blev bilisten – en 40-årig mand – i første omgang sigtet for brugstyveri og for at køre bil uden kørekort. Men det skulle blive endnu værre for manden. For da politiet visiterede ham, viste det sig, at han flere tusinde kroner på sig i sedler.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.En kort kontakt med Skat gjorde politiet klar over, at manden har en større gæld til det offentlige. Derfor blev stort set alle pengene beslaglagt.

Kort efter havde manden dog lyst til at ændre forklaring. Nu havde han lige pludselig ikke stjålet bilen alligevel. Den havde han lånt af sin ven. Det kunne vennen efter en kort samtale bekræfte. Han blev derfor også sigtet – nemlig for at overlade en bil til en person uden kørekort.

Er det første gang, den 40-årige er blevet stoppet uden kørekort, koster mødet med patruljen ham minium 7.000 kr.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk