Sviner Gunther Steiner – “Det er hans skyld”

Foto: LAT Photo

Mick Schumacher fik ikke sparket ud af Haas-garagen uden grund. Spørger man Ralf Schumacher har især én mand skylden.


Når det ternede flag falder for sæsonens sidste Formel 1-løb på søndag, er Mick Schumacher ikke længere Formel 1-kørere. Og det skyldes primært én mand – nemlig Haas’ teamchef Gunther Steiner.

Det mener i hvert fald den tidligere Formel 1-kørere og onkel til Mick Schumacher, Ralf Schumacher. Faktisk lægger den tidligere Toyota og BMW-kører ikke så meget som en finger imellem, når han bliver spurgt til sin mening om chefen i Haas-garagen.

– Den opførsel (Gunther Steiners, red.) kan ikke forklares med andet, end at han må have noget personligt mod Mick.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg tror, at Gunther Steiner ikke kan håndtere det, at andre end han selv er i fokus hos Haas. Steiner er meget, meget glad for opmærksomheden, siger Ralf Schumacher.

Ralf Schumacher mener, at Gunther Steiner mangler lederevner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Du kan ikke ligefrem kalde det ledelse. Du er nødt til at motivere dine folk.

Ralf Schumacher er heller ikke i tvivl, om at det konstante pres, nevøen har været under denne sæson, har holdt Mick Schumacher fra virkelig at præstere i Haas-raceren. Det fortæller han til den tyske del af Sky Sport.

Det er udelukkende Gunther Steiners beslutning der fik sparket Mick Schumacher ud af Haas-garagen, mener Ralf Schumacher. Foto: LAT Photo
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk