Sur 84-årig bilist gav politiet fingeren

Foto: Rigspolitiet

Torsdag eftermiddag i sidste uge blev en 84-årig bilist sigtet for at bryde færdselsloven ved at køre bil i en gågade, hvor biler slet ikke må være. Det var han dog langt fra tilfreds med.

Kordilgade er gågaden i Kalundborg. Og i hvert fald i den østlige retning af vejen må man ikke køre bil. Det blæste en 84-årig mand fra lokalområdet på torsdag i sidste uge. Uheldigvis for ham var politiet også til stede, så det blev til en bøde for overtrædelse af færdselsloven. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Og her kunne historien være endt. Hvis det da ikke var fordi, at den 84-åriges syntes, han skulle give sin mening om ordensmagten til kende. På vej væk fra stedet bemærkede betjentene, at den ældre mand gav dem fingren. Det ville betjentene ikke finde sig. Så de kvitterede for ‘hilsnen’ ved at sigte den 84-årige bilist igen. Denne gang for at bryde ordensbekendtgørelsen ‘ved at optræde fornærmende over politiet i det offentlige rum’.

Manden kan nu forvente at høre mere til de to sigtelserne fra Midt- og Vestsjællands Politi. Det fremgår ikke af døgnrapporten, hvad bøden eventuelt løber op i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk