“Køber” stjal Brians Audi for næsen af ham

Brian Nielsson var selv med på prøveturen i den Audi A4 Cabriolet, han ville sælge. Men da han steg ud, trykkede ‘køberen’ speederen i bund og forsvandt.

Brian Nielsson anede ikke uråd, da en potentiel forrige søndag dukkede op for at kigge på hans åbne Audi A4. Køberen virkede oprigtigt interesseret i bilen, spurgte til servicebogen og stillede spørgsmål, som Brian Nielsson beredvilligt svarede på.

Men det var, da prøveturen var ved at være slut, at det hele gik den forkerte vej.

Reklameblok:– Jeg stiger ud af bilen, og ligesom jeg gør det, knalder han speederen i bund, siger Brian Nielsson til TV 2 Lorry.

Tilbage stod Brian Nielsson og tænkte “Han har lige stjålet min bil”. Brian Nielsson fik kontakte politiet som var fremme 10 minutter senere. Hos Nordsjællands Politi bekræfter man, at bilen er efterlyst. Politikredsen vil dog ikke give et bud på, hvorfor bilen er stjålet. Den kan allerede være solgt videre. Ligesom den måske skal bruges til anden kriminalitet.

Ejeren af den nu stjålne Audi A4 har flere gange skrevet om oplevelsen på sin Facebook-profil. Det første opslag om sagen er i skrivende stund kommenteret mere end 150 gange og delt 3.400 gange. Alligevel regner Brian Nielsson ikke med at se sin bil igen.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

– Jeg har været virkelig uheldig. Jeg har det fint med alt det, jeg gjorde, og der var intet, jeg kunne have gjort anderledes. Det var en sjældenhed, og jeg tror ikke, det er normalen, siger han til TV2 Lorry.

Det viste sig øvrigt, at den Skoda Fabia, som tyven kom kørende i, også var stjålet.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk