Stangstiv kvinde stoppet – “hun faldt ud af bilen”

Billedet har ikke noget med den omtalte sag at gøre. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Torsdag middag blev en stærkt beruset kvinde holdt tilbage, indtil politiet nåede frem og kunne sigte hende for vanvidskørsel.


Torsdag middag blev endnu en bilist sigtet for vanvidskørsel, da en 44-årig kvinde Odsherred blev fundet så beruset, at hun væltede ud af bilen. Det var en anden, mandlig bilist, der i første omgang fik taget nøglerne fra den beruset kvinde og holdt opsyn med hende, indtil ordensmagten fra fremme.

En køretur der koster
Egentlig ville han blot hjælpe kvinden, fordi han syntes, hun havde standset lidt uheldigt. Manden fornemmede dog en kraftigt dunst af alkohol. Det samme gjorde politiet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Dansk racerkører skal i fængsel

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og da kvinden to gange blæste alkometret over 2, blev hun anholdt og sigtet for vanvidskørsel. En blodprøve skal nu afgøre, præcist hvor påvirket kvinde har været.

Kviden kan dog ikke nøjes med engang gevaldige tømmermænd. Køreturen koster hende foruden kørekortet og bilen, som politiet har beslaglagt, en ubetinget fængselsdom.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Vendte tilbage efter bilen
Kvinden forblev efter anholdelsen i politiets varetægt, da det viste sig, at hun var efterlyst af fogedretten. Samtidig blev kvinden gjort bekendt med, at hendes bil var beslaglagt, og at politiet ville gå efter at få den konfiskeret på statens vegne. Det accepterede kvinden umiddelbart.

Dog ikke længere indtil den samme aften, hvor kvinden opsøgte politiet. Hun ville gerne vide, hvor hendes bil var blevet af. Og så måtte politiet igen forklare beslaglæggelsen. I mellemtiden havde kvinden dog skiftet mening, derfor skal en dommer nu se, på om politiet havde grundlaget på plads, da bilen blev beslaglagt.

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk