Dansk racerkører skal i fængsel

Foto: Audi Motorsport

Fredag i denne uge blev Nicolaj Møller Madsen dømt for at have kørt en kvinde ned i Odense tilbage i 2020. Det koster ham kørekortet, en bøde og en fængselsdom.


Dommen er allerede anket, og derfor skal den danske racerkører en tur i landsretten, for helt præcist at vide hvordan fremtiden ser ud. Men fredag sagde en dommer ved byretten i Odense, at den 29-årige racerkører må det næste halvandet år må undvære kørekortet i Danmark.

Han skal desuden betale en bøde på 13.500 kr. og tilbringe 14 dage bag tremmer. Straffen falder, fordi Byretten i Odense finder det bevist, at Nicolaj Møller Madsen i 2020 kørte en dengang 78-årige ned i et kryds i Odense og efterfølgende kørte fra stedet. Det skriver Fyens.dk.

– Jeg har det ad helvede til. Det har været den værste uge i mit liv. Det rammer alle. Det rammer min familie. Heldigvis har jeg mange venner og en omgangskreds, der støtter mig og ved, at jeg ikke vil gøre den slags, siger han i et uddybende interview med Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Fordi han har mistet kørekort i Danmark, må Nicolaj Møller Madsen ikke køre løb i Danmark. Dommen har dog ikke indflydelse på, hvad han gør i udlandet. Til Ekstra Bladet fortæller Nicolaj Møller Madsen da også, at hans tyske hold  Allied Racing kender til hele forløbet.

Det er ikke første gang, racerkøreren er på kant med færdselsloven. I 2017 blev han dømt for at køre 174 km/t i en 110-zone. Det kostede en ubetinget frakendelse af kørekortet i ét år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk