Skyline GT-R blev bygget til Paul Walker – nu kan den blive din


Tilbage i 2008 bestilte Universal Studios en special-ombygget Skyline GT-R til Fast and Furious-stjernen Paul Walker. Nu kan bilen blive din.

Den har kun kørt 6.000 kilometer, er blevet set af millioner af biografgængere verden over og nu kan denne Bayside Blue Nissan Skyline GT-R blive din. Bilen er bestillingsarbejde betalt af Universal Studios, udført af Daryl Alison fra Kaizo Industries og brugt i Fast & Furious fra 2009.

Det siges, at Paul Walker selv var med inde over processen. Her fik han lov til at komme med bud på, hvordan den legendariske Nissan skulle skrues sammen. Det var trods alt ham – eller rettere film-aliaset Brian O’ Conner – som befandt sig bag rattet i løbet af den 107 minutter lange film.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Helt billigt har det ikke været at få bygget bilen om. Men det har været en dråbe i havet i forhold til filmens 86 millioner dollars store budget. Og helt u-anseligt få penge i forhold til de 360 millioner kr. som filmen skovlede ind i billetindtægter.

Du skal være bygget som Paul Walker
Den nye ejer er dog nødt til at have nogenlunde samme kropsbygning og højde som den for længst afdøde Paul Walker. Førersædet er nemlig fikseret i en position som passede perfekt til hollywood-stjernen.

Selve auktionen er der endnu ikke sat dato på. Prisen er lige så ukendt. Men du skal faktisk ikke så langt, hvis du gerne vil se bilen. Den står nemlig hos Motorworld i Müchen. En frisk køretur på lige under ti timer. Altså hvis du begynder ved den dansk-tyske grænse.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk