SE TRAILEREN: Grand Tour er tilbage – turen går til Skandinavien


Siden afslutningen på sæson tre i 2019 har Grand Tour kun bestået af såkaldte ‘specials’. I det nyeste program går turen til Skandinavien.

Ja, det var her James May kom til skade, da han i en meget gul Mitsubishi Lancer Evolution kørte galt med 120 km/t i Norge. Men den 59-årige TV-brite er altså med i det seneste Grand Tour-program, som denne gang er optaget rundt omkring i Skandinavien.

Det samme er kammeraterne Hammond og Clarkson i øvrigt. Så er alt jo, som det plejer. TV-trioen har opkaldt deres seneste special efter manøvren scandinavian flick, hvor man med høj hastighed først styrer mod færdselsretningen, slipper speederen, styrer med svingets retning og så kontra igen.

På den måde nærmest glider bilen gennem sving. En teknik som særligt svenske og finske rallykørere bruger. Deraf navnet. Og hvad angår James May, er han okay. Det fortalte han selv, efter nyheden om ulykken kom frem. En ulykke som kostede ham mindst ét brækket ribben.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk