Reklame:

Raceway-formand: “Politiet aflyste lovligt gaderæs i SIDSTE øjeblik”

Det var en ærgerlig formand for Horsens Raceway, der lørdag kunne se kommunen og politiet aflyse det første lovlige gaderæs i Horsens.

Der er afsat 1 million kommunale kroner til projektet. Men i lørdags skulle det første lovlige gaderæs i Horsens alligevel ikke blive til noget.

Det skriver TV Syd, som kan fortælle, at godt 100 deltagere ikke kom ud at køre i lørdags.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge formanden i foreningen Horsens Raceway, Emil Koitszch, valgte kommunen og politiet dog i sidste øjeblik at ændre betingelserne for det lovlige ræs.

Og så kunne ræset ifølge Raceway-folkene altså ikke gennemføres.

– Det skal ikke være en mudderkastning, men jeg føler, der er blevet spændt ben for os, siger formanden med henvisning til Horsens kommune til mediet.

I det hele taget har det lovlige gaderæs været et meget langtrukken forløb. Blandt andet blev flere foreninger sidste år uenige, om hvem der i hele taget skal stå for afviklingen af de lovlige ræs. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?