Professor bytter fem MR2’ere for én ‘ny’ Mazda MX-5

Hvor langt vil du være villig til at gå for en ny bil?

Næppe lige så langt som en pensioneret universitetsprofessor fra USA, der kørte sin samling af fem Toyota MR2’ere ud til en forhandler for at én nyere Mazda MX-5. Fem for én, virkelig?!

Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad Coad Toyota i Missouri tidligere på måneden tog i bytte for en Mazda MX-5 fra 2016.

Reklameblok:Hvis vi tager dem fra en ende af,  tæller MR2-samlingen et eksemplar fra 1985 med hele 335.000 originale kilometer kørt på speedometret. En anden er rød og har kørt 100.000 kilometer mindre, mens samlingens ene af to hvide biler blot har tilbagelagt 129.000 kilometer på 31 år.

LÆS OGSÅ: Toyota og Subaru arbejder på ny ‘MR2’ med 300 heste

Den sidste MR2 i hvidt har kørt endnu mindre, den kompressorfodrede sag har bare fået 126.000 kilometer under karossen. Men når det hele nu alligevel går op i kilometer, så er den blå bil samlingens juvel. Samlet som en af de sidste MR2 W10 i 1989 har den kun kørt 45.000 kilometer.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Og hvorfor så give alt det i bytte for én bil? Jo, den pensionerede professor var træt af vedligeholdsarbejdet. Og så skal man jo stoppe, mens legen stadig kører godt.

Men hvis du nu sidder og tænker på at arrangere noget skibsfragt for at få en måske flere MR2’ere fra USA til Danmark, må vi desværre træde på bremsen. Alle pånær den gule vogn er nemlig allerede solgt.

Men det efterlader stadig ét spørgsmål. Hvem har nogensinde haft brug for fem gange Toyota MR2?

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk