Annonce:

Toyota og Subaru arbejder på ny ‘MR2’ med 300 heste

De seneste Toyota-rygter kredser om en centermotoriseret sportsvogn

Noget tyder på, at Toyota snart har sportslige trillinger i modelprogrammet igen. Altså hvis man skal tro japanesenostalgiccar.

GT86’eren er her allerede, den næste Supra er på vej og nu mener entusiastsiden at vide, at Toyota taler med Subaru om mere end bare den fælles platform for den lille GT86/BRZ. Der skulle også nemlig også være snak om en ny centermotoriseret sportsvogn i den japanske lejer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Toyota-fans vil vide, at det så lugter af en ny MR2.  Og faktisk er det ikke bare medierygter. Selv Toyotas egne folk har åbnet fortalt, at de håber at kunne puste nyt liv i MR2 eller Ceclica. Begge biler var sidst på modelprogrammet i midt-00’erne.

Men nu skulle ventetiden på i hvert fald en ny MR2 ikke vare ret meget længere. Spekulationerne svæver omkring en endnu ubekræftet rapport, der lægger en 2.4-liters motor i den næste GT86. Men der skulle samtidig være plads til udviklingen af en en 1.6-liters hybridmotor med 300 hestekræfter, som skal placeres centralt i en lille ny sportsvogn.

Den gammelkendt opskrift på en Toyota MR2. Tålmodighed må vi dog væbne os med lidt endnu. Men skulle der være hold i det hele, er den næste MR2 ifølge japanske response.jp ikke længere væk end en præsentation allerede i 2020. Med de første biler på vejene allerede året efter.

Om det så bliver på samme formel som GT86, hvor Subaru bygger biler med Toyotas finanser i ryggen, er det endnu for tidligt at spå om.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 

 


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler