Reklame:

Politiet til bilister: “Derfor jagter vi jer særligt i denne uge”

Egentlig er det først nu – men de mest i ivrige typer tog allerede hul på den berømte ‘Hellerup-uge’, uge 29 i Skagen, i weekenden. 

Og det har vakt færdselspolitiets interesse. Ligesom det i øvrigt har været tilfælde i mange år efterhånden.

Og det er ikke kun politiet, der er på vejene for at kontrollere promille og kørekort. Det øvrige myndigheds-apparat ruller også gerne til Danmarks nordligste by med kontrolindsatser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi er selvfølgelig til stede. For vi kender den jo hvert år. Derfor prøver vi altid at være forebyggende ved at være til stede, da det faktisk er det, som virker bedst, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard til TV2 Nord.

Skattemyndighederne plejer også at være på plads. Sidste år betød Motorstyrelsens indsats mod bilisterne, at hver sjette bil skulle kontrolleres for afgiftsfusk.

LÆS OGSÅ: Land Rover-ejer finder “fræk” seddel i forruden – “Den må være gal med din penis!”

I en pressemeddelelse efter sidste års Hellerup-uge fortalte Motorstyrelsen, at man bl.a kontrollerede for fusk med leasingkontrakter. Ligesom man forsøgte at opsnuse snyd med udenlandske nummerplader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det dog ikke kun i uge 29, at myndighederne kan finde på at jagte bilister der fusker med afgiften. Præcis det samme skete, da Motorstyrelsen sammen med Midt- og Vestjyllands Politi tidligt i november 2022 slog til mod en række bilister. Læs mere om den sag her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?