Reklame:

Politiet kommer med skarp opsang til bilister: “Lad være med det”

Det er både hamrende ulovligt og virkelig farligt. Alligevel kunne politiet se, hvordan flere bilister efter en ulykke ved Hillerødmotorvejens forlængelse forsøgte at vende om.

Det sker desværre, at bilister forsøger at vende om på motorvejen. Det skete også i torsdags, da to biler hamrede frontalt sammen ved Hillerødmotorvejens forlængelse.

Det skriver SN.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet kom to personer så meget til, at de torsdag eftermiddag var i kritisk tilstand. Men politiet lagde også mærke til noget andet.

I forbindelse med at motorvejen blev spærret i begge retninger forsøgte flere bilister nemlig at vende om. Der blev lavet flere u-vendinger. Men det skal bilisterne holde sig fra.

LÆS OGSÅ: Ukendt regel giver mange bilister bøder – men kommune nægter at gøre opmærksom på det

Ikke bare kan det være meget farligt. Det er også ulovligt. Folk, der vender om på motorvejen, er dog ikke det eneste, politiet har måttet tage sig på det seneste.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I sidste weekend tiltræk en 18-årig bilist – eller rettere sagt – hans bil sig opmærksomhed af alle de forkerte grunde. Læs mere om den sag her.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?