Politiet jagtede bilist: “Han havde hverken kørekort eller nogen forsikring på bilen”

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Natten til tirsdag kørte en 35-årig mand rundt i Sønderborg med kokain i blodet. Af samme grund havde han ikke meget lyst til at tale med politiet.

Kort efter midnat natten til tirsdag havde en 35-årig bilist ikke meget tilovers for en politipatrulje fra Syd- & Sønderjyllands Politi. Han stoppede i hvert fald ikke, da betjentene gav tegn til det.

I stedet satte manden farten op, og det udviklede sig til en 25 minutter lang biljagt rundt i Sønderborg, før det gik videre mod Augustenborg. Politikommissær Chris Thorning Vesterdal, Syd- & Sønderjyllands Politi fortæller til Jydskevestkysten, at jagten herfra gik nordpå, før manden endelig blev stoppet.

Forinden var det både gået venstre om helleanlæg og over for rødt flere gange. Udover han blev fundet i besiddelse af 70 gram narkotika, viste det sig også, at han var påvirket af hash og kokain.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Så nu er han sigtet for et helt af af overtrædelser inden for færdselslovens bestemmelser. Bilen, han kørte, var heller forsikret. Ligesom han havde noget kørekort. Og fordi det langt fra er første gang, manden er stoppet uden førerret, tog politiet bilen med sig. En dommer skal nu se på, om staten kan konfiskere bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk