Politiet ikke imponeret over ‘ethjulet brænder’ – efterlyser bilist

Foto: Timmonsville police

Politiet har billeder af mandens ansigt og bil – de mangler et registreringsnummer.


Hverken herhjemme eller i Timmonsville, South Carolina, USA, er det lovligt at bruge offentligt asfalt som privat brænderplads. Alligevel sker det engang imellem.

Lige her har politiet dog noget at gå efter ‘gerningsmanden’ med. Nemlig hans ansigt. De ved sågar hvilken bil, han kørte i. Nemlig en sort Chevrolet Monte Carlo. Alligevel sidder politiet i Timmonsville fast. De mangler nemlig bilen regiteirngsnummer.

Derfor har politiet efterlyst både mand og bil på de sociale medier. Og så kan ordensmagten i øvrigt ikke dy sig for lige at smide en kommentar efter den sørgelige brænder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi vil meget gerne tale med bilisten. Så vi kan forklare ham, hvor racerbanen ligger. Den der ethjulet brænder er i øvrigt ikke imponerende.

PS: Om det var dårlig samvittighed, eller fordi han var flov over den sørgelige stribe på asfalten, ved vi ikke. Men bare én dag efter efterlysningen meldte bilisten faktisk sig selv, oplyser politikredsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk