Reklame:

Politi langer ud efter bestemte bilister: “I er nogle røvhuller”

Det er ikke alle bilister, der bevæger sig ud i trafikken med lige meget omtanke. Og nu har især én politistyrke fået nok.

I den amerikanske delstat Colorado langer sheriffen i San Miguel County nu ud efter en helt bestemt gruppe bilister.

En række bilister i offoad-køretøjer har det sidste stykke tid nemlig trodset myndighedernes advarsler og lukning af strækningen ‘Black Bear Pass’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Strækningen, der smyger sig gennem bjerge, er nemlig ekstremt strej og udfordrende at køre på. Og lige nu er strækningen ifølge myndighederne ganske enkelt for farlig at køre.

Alligevel har en række bilister i offroad-biler kørt ruten. Og det er flere gang endt galt. Myndighederne har måttet komme bilisterne til undsætning.

LÆS OGSÅ: Fra på søndag bliver hver 10. dieselbil forbudt – se listen med forbudte biler her

B.la. en mand i en Toyota 4Runner, som politiet måtte trække fri, efter at den var blevet forladt faretruende tæt på kanten af et spor. På den ene side af sporet var og er der ingenting. Altså lige pånær et frit fald ned i døden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Så galt er det heldigvis ikke gået for nogle af bilisterne, der har trodset vejlukningen. Men sheriffen er ikke imponeret over den form for opførsel bag rattet.

– I er nogle røvhuller, lyder meget kontant i en opdatering fra sheriff-kontoret rettet mod bilisterne.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?