Reklame:

Ombygningen alene løb op i 1 million kr. – nu søger verdens Bentley pickup en ny ejer

Alene ombygningen siges at have kostet denne Bentley Continentals første ejer mere end 1 million kr. – nu søger den en ny ejer.

Den er dyrt. Men til gengæld er den den eneste af sin slags i verden. Og så har den faktisk været endnu dyrere, denne Continental Flying Spur.

Som faktisk slet ikke er en Flying Spur længere men en pickup skabt på bestilling hos det engelske firma DC Customs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Om mens nogle Bentley-puritanere afgjort vil rynke på næsen over, at man sådan kan skære i bilen, kan ingen klage over motoren.

Det er nemlig stadig Bentleys/VAG-gruppens W12’er på 6 liter. Dertil skal lægges et firehjulstræk, og at bilen trods det manglende tag ikke mangler nogle godkendelser.

LÆS OGSÅ: 16-årig stoppet på ‘raket af en knallert’ – nu må politiet forhindre ham i at tage kørekort

Som den står nu, er den indregistreret i England. Og er ombygningen foretaget før briterne meldte sig ud af EU (selve bilen er fra 2005, red.), burde det ikke være noget større besvær at få den til fastlands-europa.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Eksempelvis Danmark. Du – eller hvem den nye ejer måtte blive – skal dog leve med én meget væsentlig detalje. Altså ud over pickup-formerne. Bentleyen er højrestyret.

Og så er der selvfølgelig prisen? Den særprægede Flying Spur kan blive din for 145.000 pund. Bevares, det er 1,2 millioner danske kroner. Men tages ombygningen i betragtning, er det nærmest en foræring. Kan du stave til værditab? AV!

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?