Nu kan du få en fabriksny titaniums-udstødning til din gamle Skyline


Nissan har fundet ud af, at der er gode penge i at producere dele til gamle modeller på ny. Senest er en titanium-udstødning kommet på Heritage-programmet.

Nissans Nismo Heritage-program er kun blevet udvidet, siden fabrikken lancerede det for fire år siden. Seneste tilføjelse er en titanium-udstødning til Skyline GT-R. Faktisk er der tre systemet – ét til R32, R32 og R34 GT-R. De koster hver især lige omkring 6.500 dollars.

Så billigt er det ikke. Nissan siger til gengæld, at de nye systemer er omkring 12,5 kilo lettere end de originale Skyline-udstødninger.

De kan enten købes som komplette løsninger eller enkeltdele i form af rørhaler. Og det betyder, at Heritage-kataloget nu rummer 80 dele til de gamle Skyline-modeller.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Faktisk kan du også få Nismo til at gennemrestaurere din Skyline, men så er prisen en helt, helt anden, tør vi godt love. Er du alligevel blevet nysgerrig, kan du se, hvordan det foregår, når Nissan Nismo tager sig kærligt af ældre biler lige her.

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter videoen:
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk