Nissan S14 med imponerende RB-motor – er den guldbelagt?

Kobberbelagt RB-motor

Det her må være den ultimative prik over i’et på din tunede RB-motor.

Ejeren hedder Kevin, og sammen med Cris fra South Florida Turbo & Engine har han fået bygget en seriøs showstopper. Det er en Nissan S14 med en RB25-motor, som tiltrækker helt ekstremt mange blikke. Hvorfor? Fordi den ligner noget bygget af de pureste guld.

Det er i hvert fald, hvad mange tror. Men det trænede øje vil måske se, at det faktisk er kobbernikkel, som er lagt udenpå mange af motordelene. Ifølge wikipedia er kobbernikkel “en legering af kobber og nikkel, ofte tilsat jern eller mangan for at forstærke legeringen”.

Det bruges normalt til eksempelvis mønter og medaljer. Men nu har det altså også fundet vej til en tunet RB-motor. Og det ser for vildt ud.Men selvom motoren står som et suttet bolsje og skinner i det super flotte kobbernikkel, så kan bilen også køre. Og det får den lov til. Kevin er heldigvis ikke bange for at trække en solid brænder engang imellem. Det kan du se på næste side.

Rygterne siger, at bilen har 1.100 hk.

Kobberbelagt RB-motor

Det er et imponerende flot projekt, som Kevin har fået bygget. Den slags detaljer kunne vi godt tænke os at se mere til i Danmark.

Besøg Kevin her!

Klik på NÆSTE SIDE for at se flere billeder og video!