Annonce:

Myndigheder kræver svar på kritisk fejl i danske Ford-biler

Sikkerhedsstyrelsen er gået ind i sagen om bremsesvigt på Fords Mustang Mach-E. Noget der tilsyneladende kun har ramt danske kunder.

Ifølge interesse-organistaionen FDM kender den danske Ford-importør til 29 tilfælde af bremsesvigt på dansk-indregisterede Ford Mustang Mach-E.

Hos FDM har man spurgt sine europæiske søster-organistationer. Men her har man ikke hørt om Fords bremseproblemer. Problemet synes altså isoleret på de danske veje.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Flere danske mediet – herunder B.T – har beskrevet problemet, som også Ford-ejerne selv beretter om på flere sociale medier.

Men nu kan selvsamme B.T fortælle, at de danske myndigheder er gået ind i sagen. Helt konkret har Sikkerhedsstyrelsen bedt den danske Ford-importør svare på, hvad der foregår.

LÆS OGSÅ: Fisker truer forhandler: “Må jeg trække dine negle af?”

I medierne vil Ford ikke sige ret meget, men så let slipper de ikke over for Sikkerhedsstyrelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Helt generelt er fabrikanter forpligtet til at informere myndighederne, hvis de bliver opmærksomme på, at deres produkter ikke overholder reglerne eller er direkte farlige, lyder det fra styrelsen i en mail til avisen.

Ford i Danmark har endnu ikke tilbagekaldt nogle Mustang Mach-E-modeller i Danmark på grund af bremsefejlen.

Men som bilmærke er Ford forpligtet til at informere myndighederne om fejl. Også hvis de fejl betyder, at bilmærkerne ikke overholder reglerne.

Om det de problemer, Ford har, fører til en tilbagekaldelse, vides ikke endnu. Men tilbagekaldelser er ikke uhørt i Danmark.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Så sent som søndag i sidste uge kunne Boosted fortælle, at 40.000 elbiler skal tilbagekaldes for anden gang på bare 4 år. Nogle af dem køre rundt i Danmark. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Ford lige her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler