Annonce:

Fisker truer forhandler: “Må jeg trække dine negle af?”

Fisker Inc., med danske Henrik Fisker i spidsen, er langt fra tilfreds med den Ocean-ejer, der lånte sin bil ud til YouTuber’en Marques Brownlee.

Marques Brownlee, der på YouTube følges af mere end 18,5 millioner mennesker, havde ikke meget pænt at sige om Fisker Ocean.

Og det må Fisker have vidst. For bilmærket ville ikke låne den unge amerikaner en bil til testen. Bilen skaffede Marques Brownlee i stedet hos en brugtvognsforhandler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det er Fisker blevet rasende over. Det kan bilforhandleren, som lånte Ocean-modellen ud, dokumentere. Ejeren har nemlig optaget det øjeblik, en Fisker-repræsentant ringer.

Og så fyrede det ellers af med trusler. Altså fra Fiskers side.

LÆS OGSÅ: Bilmærker vil bruge 40 milliarder kr. på nye fossilbiler

– “Må jeg trække dine negle af som en del af en inkvisition?” lyder det fra den Fisker-ansatte, der tydeligvis ikke er fornøjet over Brownlee’s video.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En video som i skrivende stund er set mere end 4,4 millioner gange på YouTube. Efter truslen om fingerneglene vil Fisker gerne vide, hvem brugtvognsforhandleren solgte bilen til.

Fisker har endnu ikke officielt forholdt sig til, om det at true brugtvognsforhandlere er noget, de ansatte sætter pris på hver dag. Men kønt ser det ikke ud.

Det gør det generelt ikke hos Fisker. For nylig har mærket selv meldt ud, at man risikerer at løbe tør for penge inden for de næste 12 måneder, og at man derfor ligger i forhandlinger med et andet bilmærke. Læs mere om det her.

Fisker skal desuden fyre ca. 15 procent af alle ansatte, og hvis det ikke lykkes at tilføre yderligere kapital, kan Fisker ‘ikke garantere sin egen overlevelse’.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

I det hele taget er Fisker et foretagende, der brænder sig lynhurtigt gennem pengene. Det er ikke mange måneder siden, mærket fik tilført 1,4 milliarder kroner fra en ‘hemmelig investor’.

Læs flere nyheder fra og om Fisker lige her.

@georgejsaliba

MKBHD reviews the fisker we have in our iventory and tears it apart! Calls it the worst car hes ever reviewed! In this video i get a call from fiskers senior engineer to come and fix the car. #fisker #tesla #mkbhd

♬ original sound – George Saliba

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler