Ulovlig Mercedes beslaglagt – ejer havde lige købt den


Det er ikke kun i Danmark, at politiet beslaglægger biler. Det kan ordensmagten i Tyskland også finde på – især hvis bilen er ‘ulovligt modificeret’

Har du fulgt med her på Boosted inden for de seneste måneder, husker du sikkert sagen om den norsk-bosiddende iraker, som kort efter at have hentet en spritny Lamborghini Huracan i Tyskland fik bilen beslaglagt i Nordjylland.

Nu er en lignende sag dukket op i Berlin.

Her fortæller politiet i den tyske hovedstad på sociale medier, om hvordan de har beslaglagt en Mercedes C-Klasse, fordi ‘den kørte rundt med ulovlige modificeringer’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Beslaglagt med ‘skader på fælgene’
Da ejeren blev bedt om en forklaring, forsøgte han at overbevise betjentene om, at han lige havde købt bilen. Som i for en halv time siden.

Det var dog ikke nok til at overbevise ordensmagten. I hvert fald ikke nok til at lade ejeren beholde bilen.

Ses vi til Auto Show?


I stedet blev den hentet af et fejeblad. C-Klassen, siger politiet, havde, da den blev beslaglagt, en række fejl.

Blandt andet lækkede motoren olie. Der var ‘skader på fælgene’ og ukorrekte dækstørrelser, og en spoiler som ikke var skrevet ind i bilens papirer (det har nok noget med TUV-godkendelser – eller rettere mangel på samme at gøre, red.)

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men politiet fortæller desuden, at bilen er beslaglagt som en del af en større indsats mod netop ‘ulovligt modificeret biler’.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk