Manhart smider bombe – tuner Tesla Model 3 til 550 hk

Der er langt mellem de tunede Tesla'er - måske fordi elbilerne i forvejen er pokkers hurtige ud af starthullerne. Manhart har alligevel givet det et forsøg. Manhart TM3 700

Der er langt mellem de tunede Tesla’er – måske fordi elbilerne i forvejen er pokkers hurtige ud af starthullerne. Manhart har alligevel givet det et forsøg.

Kun få af verdens tunere har endnu turde at kaste sig over elbilerne. Men nu har Manhart gjort forsøget – og det med en Tesla Model 3 Performance. En bil som i forvejen ikke kan kaldes sløv.

LÆS OGSÅ: 40 BRANDMÆND MÅTTE TILKALDES, DA HYBRIDBIL UDBRÆNDTE

Men mere vil – selvfølgelig – altid have mere. Og følger man den filosofi kan 490 hestekræfter meget nemt blive til 550 styks. Bevares, en effektforøgelse med 60 hestekræfter er ikke meget. Faktisk fristes man til at sige, at det er ingenting.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I hvert fald i elbils-sammenhæng.

Men skal vi se positivt på det, er det da en begyndelse. Og noget vi nok skal vende os til, hvis det bliver, som politikerne gerne vil have det – nemlig at det kun er elbiler, vi må købe fra 2035.

Endnu har Manhart ikke fortalt, hvor hurtig deres tunede Tesla er på distancen fra 0 til 100 km/t, men fabriksbilen skal bruge 3,3 sekunder. Hvilket man ikke ligefrem kan klage over. Altså indtil du tvinges til at finde en ladestander.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Barracuda-hjulene måler 21″ både foran og bagtil på Manhart TM3 700. En bil som i Tyskland løber op i 74.900 euro, hvilket gør den 20.000 euro dyrere end den almindelige Model 3.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk