Reklame:

Lufthavn får Porsche 918 Spyder som shuttlebus

Verdens måske mest upraktiske shuttlebus er så afgjort også verdens fedeste – lige kører der en Porsche 918 Spyder rundt i Atlanta International Airport.  

Den internationale lufthavn i Atlanta, USA, har fået en helt særlig shuttlebus i flåden. Den er selvfølgelig kun for udvalgte passagerer, og de skal alle flyve med selskabet Delta Airlines.

Men når det så er sagt, er selv en tur på passagersædet i en Porsche 918 Spyder lokkende for de fleste.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bilen indgår i Deltas Medallion-program. Og her er de kun de bedste kunder – altså dem der flyver oftest – der kan komme i betragtning. Og selv da er det faktisk op til en lodtrækning, præcis hvem der ender i Porschen.

Det fortæller Deltas vicedirektør Alison Ausbrand i et opslag på LinkedIn.

LÆS OGSÅ: Stiv mand stjæler Ferrari fra forhandler – “Han smadrede den ind i 4 andre biler”

Det er dog ikke helt nyt med Porsche i lufthavnen i Atlanta. Delta Airlines har i mange år haft et samarbejde med mærket fra Zuffenhausen. Til glæde for de ‘absolut bedste kunder’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Desværre for dem vil 918’eren kun drøne rundt i lufthavnen i en begrænset periode. Dog uden at der bliver sat nogen udløbsdato på. I hvert fald ikke officielt.

918’eren er efterhånden en 10 år gammel bil. Det ændrer dog ikke på, at den stadig er blandt verdens hurtigste biler. 0 til 100 km/t er overstået på 2,6 sekunder.

Blandt andet fordi den 4,6-liters V8-motor får hjælp af en lille hybridpakke. Samlet set er ydelsen på 887 hestekræfter og svimlende 1.280 Nm. Der er, som navnet antyder, kun lavet 918 eksemplarer af 918 Spyder.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?