Reklame:

Stiv mand stjæler Ferrari fra forhandler – “Han smadrede den ind i 4 andre biler”

Når alkoholen går ind, går forstanden ud. Også hos en 29-årige mand, der synes, han skulle stjæle en Ferrari. 

En 29-årig mand i Utah, USA, er kommet i en alvorlig klemme med ordensmagten, efter at han i fuldskab besluttede sig for at stjæle en Ferrari fra en forhandler.

Over for politiet beskriver den 29-årige selv sin beslutning som ‘taget i et øjebliks kådhed’. Noget der slog ham, efter han havde brugt ‘hele dagen på at drikke sig fuld’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Da han var kommet bag rattet af Ferrarien, brugte den 29-årige bilen til ‘at gøre alvorlig skade på fire andre biler og bilforhandlerens lokaler’, meddeler politiet, som sidste søndag aften kunne anholde ham.

Det hele gik ud over Ferrari-forhandleren i Salt Lake City i Utah. Politiet mener, at den 29-årige kom ind til bilerne ved at knuse noget af glasfacaden ud mod gaden med en sten. Han fandt herefter sin drømmebil med nøglen liggende i midterkonsollen.

Regering slår fast: Bilister har betalt alt for meget for diesel og benzin

Hvorfor nøglerne var der og ikke i et aflåst skab, melder historien ikke noget om. Ikke desto mindre anslås det allerede nu, at den 29-åriges fuldskab har lavet skader for mindst 100.000 dollar.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Politiet fortæller ikke, hvilken Ferrari det lykkedes den 29-årige at komme bag rattet af. De fortæller dog, at den koster 600.000 dollar. Det snævrer ifølge Carscoops modelprogrammet kraftigt ind.

Faktisk er der kun én Ferrari, der fra ny koster den slags penge i USA. Nemlig den plus 1.000-hestes SF90. Spørgsmålet er så, om det var en åben cabriolet eller en lukket coupé. Begge muligheder er der.

Lokalmediet KSL skriver, at den 29-årige blev anholdt på motorvejen, hvor han havde parkeret den stjålne Ferrari og var på vej væk til fods.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?