Long mile Lambo: Murcielago har kørt 415.000 kilometer

QqtIhEDh

Engelsk registreret Lamborghini Murcielago har kørt jorden rundt mere end ti gange OG kollideret med træ

415.000 kilometer. Måske ikke det vildeste tal når det står på tælleren i den frikørte E-Klasse, din lokale brugtvogns-haj har stående. Men i en superbil er det så godt som helligbrøde.

Ikke desto mindre er det præcis det tal, måske faktisk lidt mere allerede nu, der står på speedometeret i Simon Georges V12-monster af en 571 hestes Lamborghini Murcielago fra 2004. Det er mere end rigeligt til at give den rekorden som den moderne Lamborghini det med højeste kilometertal, og det bliver næppe nogensinde overgået af nogen anden.

Alligevel bliver bilen ikke skånet. Således fragter Sant’Agata-tyren Simon 289 kilometer om dagen til og fra arbejde i alt slags vejr. Det skal selvfølgelig lige siges, at Simon har haft bilen fra ny.

Proof of life: Simons Lambo slubrer de mange mil i sig

Proof of life: Simons Lambo slubrer de mange mil i sig

MØDET MED ET TRÆ I 2012
Statussen som superbil har faktisk ikke holdt Simon fra noget som helst. Han har også flået den rundt på baner til diverse track days. Uheldigvis mødte Lambo’en i 2012 et træ. Det betød grumme skader på karosseriet og en bøjet ramme.

Det knækkede dog ikke Simon, som valgte at bygge bilen op på ny. Efter at have sendt rammen til udretning samt motor og den sekstrins manuelle gearkasse til reparation kørte den 6.2 liters V12-vogn som smurt igen – tro det hvem der kan.

Det er da også Simons plan at forsat at køre kilometerne på det fra ny 5 millioner (danske priser, red.) dyre karosseri. Planen er at ramme 300.000 miles eller 482.000 kilometer inden årets udgang!

Og skal vi så ikke bare slutte på den konstatering, at vi springer synet af kørebogens benzinregnskab over?

SE ‘THE LONG MILE’-MURCIELAGO I GALLERIET HERUNDER 

yyf1e09k00ycudfulo8s

Klik frem og tilbage på pilene