Reklame:

Lamborghini melder ud: “ALT udsolgt de næste 2 år”

Det går godt på fabrikken i Sant’Agata. Faktisk går det så godt, at Lamborghini nu melder alt udsolgt.

Effekten af blizetlysene efter præsentationen af Lamborghinis næste topmodel nåede knap at lægge sig, før det italienske mærke er klar med endnu en vild nyhed. Denne gang er det nok mest folkene i regnskabsafdelingen der jubler.

Efter præsentationen af Aventador-afløseren Revuelto kan Lamborghini nemlig meldte alt udsolgt. I hvert fald de næste to år. Bevares, Lamborghini bygger kun lidt flere biler om året, end søstermærket Volkswagen samler af elbiler på en uge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men nu skal Lamborghinis kunder altså stå på venteliste. Det fortæller den administrerende direktør Stephan Winkelmann til Road and Track.

Kommer også til Danmark
På trods af stadigt strengere emissionskrav er det lykkes Lamborghini at holde fast i mærkets signatur-motor med 12 cylindre i V-form. Det kan lade sig gøre, fordi fabrikken sætter strøm til den nye bil med hele tre elmotorer.

En sidder lige oven på forbrændingsmotoren, mens de to øvrigt er placeret ved hvert forhjul. På den måde har Revuelto ogsån fået firehjustræk. Og ikke bare det. Allerede fra begyndelsen vil bilen have vanvittige 1.015 hestekræfter.

Om der er danske navne på den første del af ordrelisten, vides ikke. Men det er sikkert, at modellen får dansk asfalt under hjulene. Det sker i løbet af i år.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?