Reklame:

Kørte gaderæs i sort Audi – nu må han aldrig vise sig i Danmark igen

En 22-årig mand har fået besked på, at han aldrig må vise sig i Danmark igen. Først skal han dog tre måneder i fængsel efter noget gaderæs i en sort Audi A4.

Staten er blevet en sort Audi A4 rigere. Og en 22-årig mand må aldrig vise sig i Danmark. Udvisningen, der først er realitet efter tre måneder bag tremmer, er konsekvensen af noget ulovligt gaderæs i juni sidste år.

Her bragede bilisten den sorte Audi A4, han havde lånt af en ven, ind i en husmur i Kolding.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver JydskeVestkysten.

Af anklageskriftet fremgår det, at den 22-årige med sin kørsel ikke bare bragte sig selv men også passagerer i Audien i fare.

LÆS OGSÅ: EU dropper forhadt forslag – rammer ikke disse biler alligevel

Han skulle også have kørt 103 km/t på en strækning, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. Altså mere end rigeligt til en dom for vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den 22-årige nægtede dog de forhold i retten. Men lige lidt hjalp det. Audien skal kammeraten, som lånte bilen ud, ikke regne med at se igen. Medmindre han vil byde på den, når den skal sælges på auktion.

Apropos auktion så har Boosted talt med ejeren af den måske mest omtalte bil, som politiet nogensinde har fået solgt på auktion efter en konfiskation. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?