Reklame:

Kørte for stærkt – Lamborghini-ejer overlever mirakuløst at blive knust af lastbil

Det kunne være endt fatal, da en Lamborghini-ejer mistede kontrollen og mødte en lastbiltrailer på motorvejen. Men det eneste, der døde, var bilen.

Det gik med over 160 km/t kort forinden en Lamborghini Aventadors fatale møde med en lastbil på en motorvej i den amerikanske stat Georgia.

Altså fatalt for bilen. For manden bag rattet skete der ikke det store med. Bilisten, den 36-årige Spencer Hyde, kunne stige ud af den italienske superbil med mindre skader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver lokalmediet Gordon Gazette.

Samme medie fortæller, at ulykken skete lørdag 22. juli omkring 12.30 lokal tid. Omkring 20 minutter forinden var det lokale politi på udkig efter en netop en Lamborghini, som kørte 160 km/t på den samme motorvejsstrækning.

LÆS OGSÅ: Dansk racerkører har gjort sig vanvittigt upopulær: “Han har virkelig ingen venner her”

Road&Track skriver, at politiet mistænker, at ulykken skete, fordi Spencer Hyde mistede kontrollen med bilen i alt for høj fart.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I forbindelse med ulykken kom ingen noget til. Men Lamborghinien er klar til ophuggeren, og oprydningsarbejdet lukkede motorvejen ned i en time. Om Spencer Hyde vil blive sigtet for noget i forbindelse med ulykken, er fortsat uvist.

@egrullon12

#trucker #I75 #besafe #lamborghini #accident #fyp #trending

♬ original sound – Emmanuel Grullon


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?