Annonce:

Dansk racerkører har gjort sig vanvittigt upopulær: “Han har virkelig ingen venner her”

Racerløb er næppe nogen popularitetskonkurrence. Ikke desto mindre ser mange af Benjamin Pedersens IndyCar-konkurrenter skævt til ham.

Dansk-amerikanske Benjamin Pedersen nyder ikke samme succes i Indycar som sin landsmand Christian Lundgaard.

Hvor Lundgaard i weekenden kørte først over stregen, endte Pedersen som nummer 27. i løbet i Ontario, Canada. Men allerede før det har Benjamin Pedersens kørsel skabt undren i feltet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver bl.a. IndyStar.

– Han kommer ikke til at få nogle venner, hvis han holder folk hen på den måde. Han er ikke engang med i vores løb, sagde Scott McLaughlim, der kører for Team Penske, efter løbet i Ohio tidligere på måneden.

LÆS OGSÅ: Straffer bilister – her indføres bilfrie søndage igen

Den tidligere IndyCar-kører og nuværende kommentator James Hinchcliffe har i en kommentar til NBC heller ikke ligefrem roser til overs for dansk-amerikaneren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Han (Benjamin Pedersen, red.) skaber virkelig ikke venner her. Han er sin gode ret til at kæmpe. Men når du på et tidspunkt er nummer 25 og har holdt den førende bag dig i 10 omgange, skal man også være klog og bevare noget af sin goodwill i paddocken.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler