Jaguar XJ220 fra Top Gear knust i ulykke


I et nyligt afsnit af Top Gear kørte værterne Ferrari F40, Lamborghini Diablo og Jaguar Xj220. I dag er kun én af bilerne stadig på vejene.

Den Jaguar XJ220, som Top Gear-vært Freddie Flintoff fik til at gå 321 kilometer i timen i et nyligt afsnit, har mødt sit endeligt. Detaljer er det småt med. Men det ser ud til, at chaufføren mistede kontrollen og sendte Jaguar’en på kollisonskurs med nogle træer. Sammenstødet knuste superbilens front godt og grundigt.

Som det fremgår af Twitter-opslaget herunder, var det ikke alle, der var lige begejstret for den måde Jaguar’en blev kørt på.

Sådan så Jaguar’en så sent som i går. Foto: BBC

“En idiot der var ved at slå os alle ihjel”, skriver Clare Davies, som vi formoder var førstehåndsvidne til ulykken.Nu er der kun én tilbage
Ulykken er ikke den eneste, der den seneste tid har hærget biler, som har medvirket i Top Gear. Under optagelserne til det omtalte afsnit formåede Freddie Flintoffs medvært Paddy McGuinness at køre galt i den røde Diablo, som han fik stillet til rådighed.

LÆS OGSÅ: Cool betjent opløser biltræf med humor

Det efterlader den måske nok mest kostbare bil af de tre. Nemlig den Ferrari F40 som Chris Harris sad bag rattet af. Spørgsmålet er vel egentlig, om det så ikke bare er et spørgsmål om tid, før vi kan skrive et par linjer om dens skæbnemøde med et vejtræ også?

Det er selvfølelig ikke noget, vi håber. Foreløbig skal nogen da også lige æde regningen for det omfattende redningsarbejde, det kræver at få Jaguar’en tilbage på vejene.

Billigt bliver det ikke.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk