Top Gear-vært smadrer Lamborghini Diablo under optagelser

Bare fordi man er vært på verdens mest kendte bilprogram, er man ikke en Gud bag rattet

Den åbenbaring må Top Gear-vært Paddy McGuinness fornyelig have fået. Det er nemlig ikke mange dage siden, at englænderen smadrede en Lamborghini Diablo i forbindelse med optagelserne til den kommende sæson af bilprogrammet, der sendes på BBC.

Ulykken skete, da McGuinness sidste torsdag var på optagelse med medværterne Chris Harris og Andrew ‘Freddie’ Flintoff. Foruden Lamborghini’en havde trioen taget en Jaguar XJ220 og Ferrari F40 med til det nordlige England.

Men kun de to sidstnævnte slap altså godt fra den køretur. Ifølge det lokale politi skete ulykken på et sted med meget glatte veje, men den præcise årsag er endnu uklar.


Forsinker optagelser
Sikkert er det dog, at McGuinness ikke kunne holde Lamborghini’en fra at tage turen igennem et hegn, før den stod stille. Med det resultat at både fronten, bagenden og mindst én af siderne har taget imod seriøse hug.

Diablo’en kan efter al sandsynlighed repareres. Men der er ikke tvivl om, at uheldet forsinker optagelserne af det, der bliver den 29. Top Gear-sæson.

Ikke første gang
Ulykker i forbindelse med Top Gear-optagelser er som sådan ikke noget nyt. Alene den seneste gruppe af værter har allerede smadret deres andel af firehjulet køretøjer.

Eksempelvis plantede Flintoff så sent som sidste år en Subaru Brat i noget stillads. Han og bilen slap dog forholdvis nådigt fra uheldet.

Det mest kendte Top Gear-crash er nok Richard Hammonds voldsomme uheld i en dragster. Det havde nær kostet den berømte brite livet i 2006.

År senere var selvsamme Hammond igen døden nær. Denne gang i Grand Tour, som han står i spidsen for sammen med James May og Jeremy Clarkson, da han kørte galt i en Rimac Concept One under et hillclimb-løb i Schweiz.

 

 

 


Reklame: