Reklame:

Is-ræs går galt: My Garage ejer ryger igennem isen

“Godt jeg ikke tog Rolls Roycen” – sådan skriver Lego-arving og ejer af My Garage, Anders Kirk Johansen på sin Instagram profil efter gårsdagens hændelse ved hans eget gods i Stouby ved Vejle Fjord og runder af med hashtagget #Suzuki Jimny is in trouble. Humoren fejler absolut intet.

Opslaget på instagram indeholder også et par videoer:

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Til bt.dk siger 44-årige Anders Kirk Johansen, at han ville forsøge at efterligne de is-kørekurser, som blandt andet Porsche normalt afholder ved St. Moritz i Schweiz.

Forud for episoden havde en af hans medarbejdere målt isen på søen til at være 13,5 centimeter tyk. Ud fra det konkluderede Anders Kirk Johansen, at hans 1,3 ton tunge Suzuki Jimny derfor fint kunne bruges til sjov på isen. – Det kunne den så ikke helt alligevel.

Da bilen tippede og røg gennem isen, måtte Anders Kirk Johansen kravle ud af vinduet og op på køleren, men han beskriver det hele som meget udramatisk i et interview med bt.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Han ved ikke, om han kan få bilen op igen og regner ikke med, at hans Jimny til små 250.000 kr. bliver dækket af forsikringen, men han tager dog hele situationen med et smil.

-Det er også bare lidt sjovt det hele. Jeg elsker jo biler og har My Garage i Vejle, og så skal man jo gå forrest og prøve noget nyt engang imellem, siger han til bt.dk.


Reklameblok:


Martin 'Pyramiden' Poorhamidi
Martin 'Pyramiden' Poorhamidi
Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?