Reklame:

Idiot smed fyrværkeri ind ad vinduet: Så udbrændte lille, handicappede Ninos Mustang Mach 1

Den sidste idiot er ikke født endnu. Det måtte lille Nino på syv år sande, da hans Mustang Mach 1 brændte op, efter at en idiot smed fyrværkeri ind ad bilens åbne vindue

Det var en knust Nino Welcome på syv, der torsdag i denne uge kunne se et stykke af sin personlighed brænde op.

Normalt plejer den lille amerikanske dreng, som lider af den sjældne genetiske sygdom Lesch-Nyhan-syndrom, der binder ham til en kørestol, nemlig at præsentere sig selv som ejer af en Ford Mustang Mach 1 fra 1970, som han har et ganske særligt bånd til. Det kommer Nino ikke til i det næste stykke tid og det af en forfærdende årsag.

Om morgnen torsdag d. 13 juli stod bilen i alt sin pragt parkeret i Ninos fars indkørsel, da en idiot af dimensioner smed tændt fyrværkeri ind ad bilens åbne siderude.

Reklame:

Trods sine bedste forsøg formåede Ninos far, Brett, ikke at kvæle ilden, der desværre havde fået alt for godt fat i bilen. Først da brændvæsnet nåede frem, blev flammerne lagt ned. På det tidspunkt havde de heftige varmegrader dog omdannet store dele af bilen til aske.

Syvårige Nino i sin bil, før den udbrændte

INGEN SPOR AF GERNINGSMANDEN
Myndigerne er sat på sagen, men endnu har politiet ikke kunne anholde den tomhjernede brandstifter. Man kan dog håbe, at de massive efterlysninger på de sociale medier, kan hjælpe eftersøgningen godt på vej.

For lille Nino betyder den gamle Mustang alt. Selvom hans sygdom formentlig vil holde ham fra nogensinde at tage en tur bag rattet af den store V8’er, når han ellers ville være gammel nok. Hvor meget bilen betyder for den syv-årige, beviser bl.a. Ninos elektriske kørestol, der malet i samme farver som bilen og navngivet ‘Mach 2″.

Desværre skulle flammer skabt af en tankeløs person, der må have haft en umanerlig stor lyst til at se noget brænde, altså fortære store dele af bilen.

INDSAMLING STARTET – ALLEREDE I MÅL
Trods rædselshændelsen tager knægten det ‘ som en tapper lille dreng’, siger hans far. Selv siger begge Ninos forældre, at de vil gøre alt for at redde, hvad reddes kan fra bilen. Håbet er i første omgang V8’eren.

Andre vil dog også gerne hjælpe til. Og en GoFoundMe-indsamling til hjælp for projektet, hvis mål var 5.000 dollar, er allerede pænt over med 11.000 dollars i skrivende stund.

Selvom intet vil kunne erstatte Ninos Mach 1’er, ikke engang et andet eksemplar, giver opbakningen til Nino og familien fra hele verden os alligevel lidt håb for menneskeheden. Trods den rummer idiotiske individer, der sætter ild til en handicappet drengs kæreste eje.

SE BILLEDERNE AF NINOS DESVÆRRE UDBRÆNDTE STOLTHED HERUNDER

Reklame: