Reklame:

Hyundai dropper bil opkaldt efter dansk by: “Det er vi ærgerlige over”

Efter sidste uges nedlukning af samtlige danske brintstationer, trækker den danske Hyundai importør nu en speciel bil ud af programmet.  

Der kan ikke længere tankes brint. I hvert fald ikke i Danmark, hvor de sidste brintstationer blev lukket helt ned i sidste uge.

Og det får nu den danske Hyundai-importør til at tage konsekvensen og trække brintbilen Nexo, der er opkaldt efter bornholmer-byen Nexø, ud af programmet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motor-magasinet, som har oplysningen fra Hyundais danske pressechef Annegrethe Skovby.

Hun kalder brint ‘et brændstof der aldrig rigtig slog igennem i Danmark’.

LÆS OGSÅ: På søndag rammer ny lov Karina og 75.000 andre bilister – “Jeg bliver væk”

– Derfor er der også kun ca. 30 brintbiler fra Hyundai kørende på de danske veje. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, at Everfuel nu har truffet en beslutning om at lukke helt ned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Pressechefen fortæller, at Hyundai nu helt skrotter planer for brintbiler i Danmark. Ifølge det sydkoreanske mærkes egen opgørelse er der ‘cirka 30 brintbiler fra Hyundai på de danske veje i dag’.

De er nu ubrugelige. Medmindre ejerne vil køre til udlandet for at tanke brint. Modsat Hyundai nægter Toyotas danske importør at give slip i deres brintbil Mirai. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?