Annonce:

Politiet beslaglægger falsk politibil på vej til racerløb

Det er generelt dumt at udgive sig for at være noget, man ikke er. Det lærte en Honda S2000-ejer for nylig på den hårde måde.

På en eller anden måde er Hondaen i denne artikel lavet om, så den ligner de uniformerede politibiler, der kører patrulje i Japan.

Altså også selvom bilen i virkeligheden kører rundt på de engelske veje. Eller det vil sige – det gør den så ikke længere. For engelsk politi har beslaglagt Hondaen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen var på vej til den berømte dragrace-bane Santa Pod Raceway, da den blev vinket ind til siden af en ægte patrulje. Og herfra kom Hondaen ikke videre.

Det skriver Northants Roads Policing Team i et opslag på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter.

LÆS OGSÅ: Særlig fotovogn fælder 117 bilister på samme vej

En nærmere undersøgelse af papirerne på bilen afslørede nemlig, at ejeren kørte rundt i den uden den lovpligtige ansvarsforsikring. Og i England har politiet intet andet valg end at beslaglægge bilen i det tilfælde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dermed skriver engelsk politi Hondaen ind i en vanvittig statistik. Hvert år beslaglægger landets politi nemlig mere end 214.000 biler om året.

Ikke alle biler er dog intakte, når politiet kommer efter nøglerne. Tal fra 26 ud af Englands 45 politikredse afslører, at 49.287 biler alene i 2023 blev beslaglagt, fordi de havde været involveret i en trafikulykke. Læs mere om det her.

Hvis vi vender snuden hjemad for en kort bemærkning, er det ikke længe siden, at en Dacia-ejer mærkede den kedelige konsekvens af at udgive sig for at være en del af ordensmagten.

Mandens Dacia, der er rød, mistænker politiet ham nu for at have brugt til at genere uskyldige bilister flere steder i Danmark. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler