Annonce:

Alle brintstationer i Danmark er lukket – men Toyota nægter at droppe brintbilen

Der findes ikke en eneste brintstation i Danmark. Selskabet bag har nemlig besluttet at lukke dem helt ned. Det får dog ikke Toyota til at ryste på hånden.

Besøg vores annoncør:

Den danske Toyota-importør fjerner ikke mærkets eneste brintbil, Mirai, fra programmet. Heller ikke selvom ejerne faktisk ikke kan tanke bilen op nogle steder.

I hvert fald ikke i Danmark, hvor Everfuel – der overtog samtlige brintstationer i 2020 – nu lukker stationerne ned igen.

Det kom frem i sidste uge. Men i et interview med Motor Magasinet afviser Toyotas danske importør at pille brintbilen af programmet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Toyota i Danmark vil dog ikke forholde sig til den situation, danske brintbil-ejere nu står i. Samtlige er ude af stand til at tanke deres biler.

LÆS OGSÅ: Beskyldt for nazi-reference: Dansk racerkører skifter startnummer

Man vil dog gøre eventuelt nye Miari-kunder opmærksom på, at det ikke er muligt at tanke bilen i Danmark.

Samtidig holder Toyota fast i, at elbilen ikke er den eneste løsning for fremtidens transportbehov. Eksempelvis hævder mærkets udviklingsdirektør, at et ensidigt fokus på elbilen ‘er dårligt for miljøet’. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler