Reklame:

Her tog den samme fotovogn kørekortet fra bilister på stribe

Den samme fotovogn havde i weekenden travlt med at tage kørekortet fra bilister.

Der blev kørt alt for stærkt i weekenden. Noget der nu koster fem bilister deres ret til at køre bil.

Alle som én blev snuppet i Vordingborg, hvor Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi havde en fotovogn rullende. Og frem for alt stående.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Først på Brovejen, hvor en bilist kom blæsende med 153 km/t. Han måtte køre 80 km/t og var på den måde bare få kilometer i timen fra at gøre sig selv til vanvidsbilist.

På Marienbergvej er den højst tilladte hastighed 50 km/t, men det blæste en bilist på, da vedkommende fløj forbi fotovognen med 90 km/t.

LÆS OGSÅ: Er du blevet blitzet? Så længe kan bøden være undervejs

Selvom man kan argumenterer for, at farten i de to tilfælde har været meget forskellig, er politiet nu klar med betingede frakendelser til begge bilister. Ligesom der venter heftige bøder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Yderligere tre bilister i Vordingborg brugte weekenden på at miste deres kørekort. Men det var de absolut ikke alene om. Natten til mandag kom en bilist flyvende igennem noget vejarbejde i Aarhus.

Noget der betyder meget mere end en ny køre-og teoriprøve for at få lov til at beholde førerretten. Læs mere om den sag her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?