Reklame:

Mister både bilen og kørekortet – bilist blæste forbi vejarbejde

Han måtte køre 50 km/t – og derfor måtte en 36-årig mand natten til mandag aflevere både kørekort og bil til politiet.

Natten til mandag blev de danske veje en bilist fattigere, det var dog vedkommendes egen skyld.

I døgnrapporten kan Østjyllands Politi fortælle, at man har taget både bil og kørekortet fra en 36-årig mand, fordi han blæste på fartgrænsen ved et vejarbejde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Kl. 01.53 blev en 36-årig mandlig bilist målt til at køre igennem med 117 km/t, på trods af at området er tæt bymæssig bebyggelse, og at den tilladte hastighed, på grund af det pågående vejarbejde, er nedsat til 50 km/t, skriver politikredsen.

Den 36-årige mand er bestemt ikke den eneste, der de seneste to år har gjort sig selv til vanvidsbilist på grund af noget vejarbejde.

LÆS OGSÅ: Politiet erkender nederlag – ulovlig praksis over for bilister blev IKKE anket

Tilbage i juni skete det samme for en bilist i forbindelse med noget vejarbejde ved motorvejen nordvest rundt om Aarhus.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Da politiet valgte fortælle at offentligheden om vanvidsbilistens opførsel, vidste han formentlig endnu ikke, at ordensmagtens ville komme efter hans kørekort og bil. Læs mere om den sag her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?