Her beslaglagde politiet 3 biler og 1 MC på én weekend

Foto: Facebook.com/Midt- og Vestsjællands Politi

På Facebook deler politiet tips til, hvordan borgerne undgår ‘bilfri weekender’. Der er nemlig forsvundet en god del biler fra vejene i Køge.

Færdselsafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi havde nok at lave i weekenden. Hverdagene i denne uge har man også haft brug for fejebladets tjenester. Det fortæller kredsen i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: SE KORTET: Her blitzer politiet flest bilister, der hvor du bor

Det begyndte i fredag formiddag i sidste uge, hvor en 44-årig mand i Køge måtte aflevere nøglerne til sin Kia Picanto, fordi han nu for tredje gang inden for en periode på tre år har kørt bil uden kørekort.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En travl weekend
Senere fredag nat måtte en 18-årig mand aflevere nøglerne til sin Volkswagen Polo, da han kørte rundt med en alkoholpromille over 2,0 og i hashpåvirket tilstand. Kørslen kan derfor sidestilles med vanvidskørsel, og derfor var betjentene på stedet i deres gode ret til at inddrage bilen. Manden blev stoppet i Køge, efter at han – som politiet beskriver det – havde været på tanken efter flere våde vare.

Vi spoler nogle timer frem til lørdag eftermiddag. Her måtte en 43-årig mand se sin Mercedes C-Klasse kørt væk på et fejeblad. Bilen kom politiet efter, fordi manden 3 timer forinden var blæst gennem en byzone med 125 km/t. Uheldigvis for ham fangede en fotovogn øjeblikket.

Søndag formiddag var den så gal igen. Og det endnu engang i en byzone. Her måtte en 53-årig motorcyklist aflevere sin MC, efter at han var blevet taget med 111 km/t. Det var dog ikke i Køge men i Rødvig på Stevns.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
… og uge
Så er vi fremme ved tirsdag i denne uge. Her måtte en spirituspåvirket mand på 41 år aflevere nøglerne til sin Skoda, fordi han bragede op i en forankørende i Køge. Fremme på stedet målte politiet den 41-årige promille til over 2,0.

Nu lægger Midt- og Vestsjællands Politi op til. at alle køretøjer skal konfiskeres. Men det er i sidste ende op til en dommer afgørelse. En ting er dog sikkert – nogen kommer til at spytte god med penge i statskassen.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk