Reklame:

Hamilton er ikke i tvivl – ”Det er Mercedes’ skyld”

Weekenden i Miami gik ikke Lewis Hamiltons vej. Hverken under kvalifikationen eller selve løbet. Nu giver den syvdobbelte verdensmester holdet skylden.

Han er en del af et hold. Men tilsyneladende kun når det går godt. For Lewis Hamilton tøvede lørdag ikke med at give den øvrige del af Mercedes-garagen skylden for kvalifikationen.

Kvalifikationen var da også katastrofal for den syvdobbelte verdensmester. Faktisk gik det så skidt, at Hamilton måtte starte som 13. i søndagens grand prix.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: 37-årig mand drev ulovlig tankstation fra garagen – “Folk betalte med Mobilepay”

Noget som en tydeligt frustrerede Hamilton i den grad lod garagen hører for umiddelbart efter kvalifikationen.

–  Det var alt for sent, gutter, lød det over teamradioen.

Meget bedre gik det ikke i løbet for den ellers så rutinerede brite. For selvom Hamilton fik kæmpet sig op gennem feltet til en 6. plads, måtte han igen se sig udkonkurreret af sin langt yngre holdkammerat og landsmand George Russell.

Reklameblok:
Russell formåede at køre sin Mercedes frem til en 4. plads. Lige uden for podiepladserne. Men stadig over 33 sekunder efter løbets vinder, Red Bulls Max Verstappen, var kørt forbi det ternede flag.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?