VIDEO: Gut tror han brænder dæk – ender med at smadre kobling

Bedst som denne 300ZX-ejer troede, han havde gang i et brændershow af episke dimensioner, giver koblingen op med et knald. 

Bedst som denne 300ZX-ejer troede, han havde gang i et brændershow af episke dimensioner, giver koblingen op med et knald. 


At vise sig frem er risky business nu om dage. For tyve år siden kunne du gøre dig selv komplet til grin ved et biltræf. Og kun du selv – og dine venner – vil være der til for evigt at huske dengang, du ristede en kobling i stedet for nogle bagdæk.

Men i dag. Åh i dag. I 2021 snurrer der altid et smartphone-kamera. Klar til at forevige de mest pinlige øjeblikke og sekundet efter dele det hele med resten af verden via det store internet.

LÆS OGSÅ: 4 TING DU BØR VIDE OM BILER MED DOBBELTKOBLING

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er surt for den enkelte men guld for andre. Og det kan måske lyde lidt hårdt. Men så igen. Når man har kørekort burde man også have lært det mest basale af kørelæren. Så som om at koblingen ikke kan mishandles. I hvert fald ikke uden konsekvenser.

Heller ikke i Nissan 300ZX.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det kostede en kobling
Det skal lige siges, at vi selvfølgelig ikke ved, om gutten bag rattet af den hvide japanercoupé overhovedet har et kørekort – og ud fra dette klip at dømme kan vi da også komme helt i tvivl – men vi formoder, at han har været forbi en kørelærer.

Omvendt forstår vi heller ikke helt, at ikke bare én af de omkringstående lige har fortalt gutten, at det altså ikke var hans bagdæk der brændte.

For han ender med holde en så stor begrænser-fest i bilen, at det rister koblingen i det 3-lites store V6-maskine godt og grundigt.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk