Reklame:

GTD er ikke en dieselbil – men en Mustang med over 800 hestekræfter

Ford har netop afsløret en helt ny Mustang GTD i USA. Med en brølende V8-motor, mere end 800 hk og indpakket i kulfiber, er den nye Mustang GTD som taget direkte fra racerbanen.

Design en Mustang, der kan overhale alle europæiske sportsvogne indenom”. Sådan lød opgaven til Fords amerikanske designteam.

Stærkt inspireret af den for nylig afslørede Ford GT3, der skal konkurrere i Le Mans til næste år, har Ford Performance nu skabt en lynhurtig sportsbil af en anden verden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Med en heftig V8-motor og mere end 800 hk er den vanvittige Mustang klar til at tage kampen op mod samtlige sportsvogne i Europa.

Og den racerinspirerede gadebil skuffer absolut ikke. Med en imponerende omgangstid på under syv minutter på Nürburgringen, er Mustang GTD den hurtigste Mustang til dato, der er tilladt at køre på offentlig vej.

LÆS OGSÅ: Mercedes opnår blæret tilladelse – bare ikke i Danmark!

– Mustang GTD omdefinerer enhver hidtil opfattelse af en superbil. Vi har grebet denne opgave an på en ny måde. Vi har ikke konstrueret en gadebil til racerbanen, men vi har omdannet en racerbil til en gadebil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Mustang GTD er indpakket i kulfiber og gemmer blandt andet på racerteknologien fra Mustang GT3, og nu slippes den løs på gaden, siger Jim Farley direktør hos Ford Motor Company.

Mustang GTD vil være tilgængelig et stærkt begrænset antal og forventes at være tilgængelig i begyndelsen af 2025.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?