Reklame:

Godt nyt til visse bilister: Snart kan I spille ‘Hvem vil være millionær?” i bilen

Det er ikke for alle bilister. Faktisk kræver det, at du har en BMW. Og selvfølgelig ikke bare hvilken som helst BMW men en i5.

Elbiler er og bliver mere en computer på hjul end så meget andet. Og derfor skal bilfabrikkerne også hele tiden komme op med noget nyt for at holde deres biler relevante.

Det er som sådan ikke så meget anderledes end sammenhængen mellem fossilbiler og facelift eller helt ny modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For BMW’s vedkommende kan der snart spilles en omgang af det populære quiz-program “Hvem vil være Millionær”. Spillet kommer i første omgang som en app til den nye elektriske 5 Serie, i5.

Quizspillet, der er baseret på det populære tv-program, øjeblikket under udvikling, men vil byde på både single- og multiplayer-spil. Spillet kan både betjenes via bilens egne skærme og fra passagernes smartphones, siger BMW.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen fortæller endnu en god nyhed

Det skal formentlig hjælpe med at fordrive tiden ved de offentlige ladestandere. Det er dog ikke, fordi BMW i5-ejere kan sætte sig ud deres biler og kloge sig på alverdens spørgsmål, når modellen kommer Danmark til oktober.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I stedet er der tale om en software-opdatering af bilens infotainment, som BMW i løbet af 2024 vil være klar med. Kan man ikke vente helt længe, vil de første i5’ere være udstyret med både simulator, racing og puslespil, når de triller ud fra fabrikken.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?