Annonce:

Hacker har opdaget hemmelig Tesla-funktion

Den findes ikke endnu, men Tesla er ved at gøre klar til stemmestyring, afslører et dybere kig i bilmærkets seneste software.

Tesla-ejere kan allerede tale til deres biler. Men der er ikke tale om en egentlig ‘assistentfunktion’. Men nu er den på vej.

Det afslører et kig på den nyeste udgave af Teslas software 2024.14.3. Det er igen “X”-brugeren ‘Green’, der har snuset sig frem til, hvad bilmærket gemmer i softwaren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Tidligere afslørede hackeren Teslas såkaldte ‘Elon Mode’, der slår enhver advarsel i en Tesla fra, selvom man ikke har hænderne på rattet. Læs mere om det her.

Det nye, Tesla er på vej med, er en stemmeassistent. Sådan noget findes allerede hos mange af konkurrenterne. Du kan eksempelvis allerede tale med din Mercedes, BMW eller Audi. Selv Ferrari lytter med.

LÆS OGSÅ: Bilmærket Fisker lukker tjeneste i Danmark øjeblikkeligt

Men altså ikke hos Tesla. Ikke endnu i hvert fald. Men det kommer. “X”-brugeren Green mener, at Tesla vil benytte sig af en ‘standardiseret’ kvindestemme. Det Microsoft kalder for en ‘JennyNeural’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Om der også er en mandlig stemme blandt det kode, som ‘Green’ har tykket sig igennem, og frigivet betydningen af, vides ikke.

Det fremgår heller ikke af lækagen, om Tesla har tænkt sig at udstyre stemmeassistenten med kunstig intelligens. Men det er ifølge et medie som Auto Bild ‘meget muligt’.

Tesla-direktør Elon Musk fortalte da også allerede i sidste efterår, at hans eget startup xAI og Tesla ‘fremover ville arbejde tættere sammen’.

Det er dog ikke alt, der er lige godt nyt i Tesla-land. Hverken for bilmærket selv eller for ejerne i bilerne. Senest har Elon Musk fyret alle ansatte i den måde vigtigste del af Tesla overhovedet. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler