Glem aktier! Du skal investere i superbiler, mener firma


Biler er det absolut dårligste, du kan smide penge efter? Så er det straks bedre med mursten eller aktier. Eller er det?

Hos Selcted Car Group begyndte man sidste år at puljeinvestere i klassiske biler. De tror nemlig på, at nogle bestemte biler fremover vil stige så meget i værdi, at det kan give et omend meget pænt afkast.

Leasingfirmaet mener da også, at første runde runde var så stor en succes, at man nu åbner for en række nye investeringer. I første omgang samlede man 30 millioner kr., hvilket var nok til at investere i tre meget spektakulære superbiler. De to af dem er allerede købt, fremgår det af en pressemeddelse.


Drømmebiler som investeringsobjekter
Først købte man en Lamborghini Reventon. En ud af blot 20 producerede eksemplarer. Eller som vi andre vil sige: et monster af en tyr med gigantisk 6,5-liters V12-motor og en ydelse på 650 hestekræfter. Da bilen var ny i 2008, blev den udsolgt på få øjeblikke. Også selvom Lamborghini forlangte 1 million euro for hvert eksemplar.

Værdien af superbiler er kun gået én vej de seneste år, mener leasingfirmaet. Derfor investerer man nu i dem. Grafik: SCI.dk

Den anden investering er den om muligt endnu mere legendariske Bugatti EB110, der blev bygget i 85 eksemplarer mellem 1991 og 1995, før fabrikken gik neden om og hjem. EB110’eren genoplivede mærket på den eksakte fødselsdato af Ettore Bugatti 110 år tidligere. Et stykke Bugatti-historie før VW kom til 1998.

Du kan være med
Hos leasingfirmaet mener man, at markedet for superbiler er lukrativt. Vækst over de seneste 16 år gør, at man påstår en gennemsnitlig afkastgrad på 12,9 procent årligt.

Til sammenligning mener sitet velliv.dk, at man kan forvente et aktieafkast på gennemsnitligt 8,6 procent om året.

Hidtil forbeholdt for de få. Men nu kan du selv være med. Selcted Car Group har åbnet for forespørgsler på den nye pulje nu.

Foto: Selcted Car Investment


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk