Formula 1-verdensmester har købt superbil med 1.904 hk

Kroatien bygger ikke mange biler, men når de gør, køber Nico Rosberg én.

Fra 0-96 km/t (0-60 mph) på bare 1,85 sekund og en tophastighed på vanvittige 415 km/t, hvordan lyder det? Som noget Nico Rosberg kommer til at opleve.

Den tidligere F1-verdensmester har netop offentliggjort, at han er blandt de blot 150 personer i hele verden, som får udleveret nøglerne til en Rimac C_Two.

Rosberg, der sluttede sin mange årige F1-karrierer med et verdensmesterskab i 2016, bestilte bilen tilbage i 2019, efter et besøg på fabrikken i Kroatien.


LÆS OGSÅ: ENGLANDS VILDESTE SUV HAR V8, KOMPRESSOR OG 676 HK!

Og nu har han enndu engang været forbi Rimac for at konfigurere bilen, som han kan forvente leveret engang i løbet af næste år.

– For os er det en ære, at Nico har valgt at blive en del af Rimac-familien. Nico er helt igennem en god fyr. Som en racerkører, entreprenør, teknologi-interesseret og fremtidsfokuseret person forstår han nøjagtigt, hvad vi vil opnå med C_Two. Simpelthen, at vi ønsker at sætte nye standarder for ydeevne ved hjælp af avanceret teknologi, som vi udviklet helt selv her hos Rimac Automobili.

Hvor vild er Rimac C_Two så egentlig? Jo, den går fra 0-161 km/t på bare 4,3 sekunder! Bare 0,1 sekund langsommere end den mægtige Bugatti Chiron med 1.500-hestes 8-liters W16-motor.

 


Reklame: